Menyförslag inför er stora dag
Här kan du ta del av säsongens menyförslag. Hör av er om om ni önskar andra förslag eller offert från oss. Vi finns för er under hela processen från planering till vigsel, fest & vickning.
Förrätter
Kräftsoppa (vättern) serveras med hemost (Ydre) och jalapenjocréme samt handskalade räkor (MSC)
Pumpasoppa (EKO) serveras med ”slarvsylta” samt örtcrème och pumpakärnsolja (går att få veg)
Halstrad tonfisk (MSC) serveras med syrad Pak-Choi samt koreansk gurksallad och kimchi-emulsion
Oxkindsrilett (svensk) serveras med örtsallad, soltorkad tomatcréme samt grillad kronärtskocka och
gremolata
Rödbetscarpaccio serveras med östgötsk getost (Lööt) samt rostade solrosfrön och basilikasallad (går att få
vegansk)
***
Varmrätter
Ugnsbakad röding (svensk) serveras med vitvinssmörsås, forellrom samt dill och fänkålssallad
Kall bakad lax (MSC) serveras med primörer, romsås, samt handskalade kräftstjärtar, citron och pressgurka
Helstekt kalvfilé (Nederländerna) serveras med palsternackscréme samt årstidens primörer, örtemulsion och
salviasky
Nattbakad högrev (EKO) serveras med sherrysky, pumpacréme samt grillad emulsion och friterad grönkål
Halstrad och ugnsbakad spetskål serveras med grön sojabönscréme samt vitlöksrostad pumpa (EKO) soltorkad
tomatcréme och gremolata
Val av potatis till de olika rätterna:
Koktpotatis, Potatispuré, Potatiskaka, Gratäng, Ört och vitlöksrostade rotfrukter och pumpa
***
Dessert
Vit chokladmousse serveras med halloncurd samt rostad vit choklad och färska bär
Vaniljpannacotta i glas serveras med havtorns crème samt färska bär och rostad choklad
Crème brulle serveras med chokladcrème och färska bär
Vegansk pannacotta serveras med havtorns crème samt färska bär och rostad choklad
Vi använder oss enbart av ekologisk, laktosfri grädde. Alla rätter är både glutenfria och laktosfria.